1. Wij bieden onafhankelijkheid
  2. Grote keus in elke prijsklasse
  3. Meer dan 25 jaar ervaring
klantenbeoordeling
Gratis advies?

Traplift garantie

Een traplift is zeer handig als u moeite heeft met het oplopen van uw trap. Een traplift biedt namelijk het gemak om gebruik te maken van uw trap, zonder uw lichaam daarvoor in te spannen. Voor sommige mensen is een traplift zelfs onmisbaar omdat zij zonder een traplift helemaal niet meer naar boven of naar beneden kunnen. Wanneer er dan een storing optreedt waarbij de traplift stopt met functioneren, is het voor hen vrijwel onmogelijk om nog gebruik te maken van de trap. Helemaal vervelend natuurlijk als de slaapkamer en badkamer zich op de bovenste verdieping bevinden. Traplift reparatie moet dan snel plaatsvinden om ervoor te zorgen dat alles weer als vanouds wordt!

Traplift garantie

Bij PractiComfort koopt u niet alleen een traplift. Wij bieden veel meer dan een groot assortiment aan trapliften. Bij ons krijgt u tevens een gedegen garantievoorwaarde wanneer u een product aanschaft. Deze garantieregeling houdt in; standaard 2 jaar productgarantie en indien u wenst, een verlenging van deze garantie tot wel 10 jaar.

Ook kunt u bij PractiComfort terecht voor onderhoud- en service. Heeft u iemand nodig die uw traplift reparatie uitvoert omdat er een storing heeft plaatsgevonden of omdat er slijtage is ontstaan in de loop der tijd? Dan kunt u uw traplift met een gerust hart toevertrouwen aan de monteurs van PractiComfort. Zij weten precies hoe een traplift in elkaar zit en hoe het hoort te functioneren. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat u weer snel gebruik kunt maken van uw traplift!

Onze serviceorganisatie

PractiComfort beschikt over een serviceorganisatie die door heel België beschikbaar is. Onze monteurs komen bij u thuis om onderhoud en traplift reparatie uit te voeren. Ons vakkundige personeel is speciaal getraind en bevoegd om deze werkzaamheden uit te voeren.

Voor het waarborgen van uw garantie is het belangrijk om preventief onderhoud te laten plegen. Dat wordt ook sterk aangeraden door de fabrikanten van de trapliften. Sterker nog; wanneer u geen onderhoud laat uitvoeren, raakt u de geldigheid van uw garantie kwijt. Daarom is het zeer aan te raden om gebruik te maken van onze onderhoudsabonnementen.

Wilt u meer informatie over traplift reparatie door PractiComfort? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 09 24 50 444.