1. Wij bieden onafhankelijkheid
  2. Grote keus in elke prijsklasse
  3. Meer dan 25 jaar ervaring
klantenbeoordeling
Gratis advies?

Traplift eisen

Heeft u weleens nagedacht welke traplift eisen u stelt aan uw traplift? Wat vindt u belangrijk aan een traplift? Welke functies wilt u er op hebben en wat mag echt niet ontbreken? De traplift eisen die u stelt zijn uiteindelijk bepalend voor welk model u gaat kiezen. Om een weloverwogen beslissing te nemen, is het belangrijk om van te voren goed na te denken over uw traplift eisen. Aan de hand van die eisen gaat u immers uw zoektocht starten!

Traplift eisen: wat wilt u?

Weet u al in welke richting u ongeveer gaat zoeken? In de eerste plaats bepaalt u (afhankelijk van uw trap natuurlijk!) of u een recht model of een traplift voor een trap met één of meerdere bochten gaat zoeken. Hier kunt u al een eerste selectie maken van de traplift modellen die geschikt zijn voor uw trap. Vervolgens kunt u zichzelf afvragen wat belangrijk is bij uw keuze. Welke traplift eisen gaat u uiteindelijk stellen voordat u overgaat tot een aankoop?

Welke traplift eisen kunt u stellen?

Natuurlijk wilt u een sterke, betrouwbare en veilige traplift. Gelukkig voldoen alle trapliften uit het assortiment van PractiComfort aan deze criteria. Maar niet alle trapliften hebben een sta-lift of een extra ergonomische draaizitting. Natuurlijk kunt u ook traplift eisen stellen aan de uitvoering. Zo beschikken de meeste traplift modellen bijvoorbeeld over verschillende stoelbekleding met verschillende kleuren. Waar bent u naar op zoek? Hieronder vindt u een rijtje van andere aanpassingen en mogelijkheden die u kunt overwegen:

  • Wilt u meerdere laadstations op uw traplift?
  • Wilt u een doorlopende rail naar de volgende etage?
  • Hoe wilt u uw rail? Handmatig of elektrisch opklapbaar?
  • Wilt u een veiligheidsgordel en veiligheidssensor op uw traplift?
  • Wilt u een aangepaste bediening?
  • Hoe groot moet de draagkracht van uw traplift zijn?

Traplift eisen? Deel ze met ons!

PractiComfort heeft ruime ervaring met verschillende traplift modellen. Met uw traplift eisen in het oog, kunnen wij u perfect helpen met het zoeken naar een goede traplift. Onze deskundige adviseurs kunnen u haarfijn uitleggen, waarom welk model wél of niet geschikt is voor uw trap. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen op
telefoonnummer 09 24 50 444. Bel ons snel voor het maken van een afspraak bij u thuis!